Новини

Келлі Роуленд і Сіара заспівали колядки в дитячій лікарні

26 декабря 2017

Нагороджені «Греммі» аренбі-зірки влаштували несподіванку пацієнтам і їхнім сім’ям в Дитячому госпіталі Сіетла 15 грудня. На гітарі їм підігравав Баррі Блек.

Виконавиці також об’єднали зусилля з популярною інтернет-крамницею та представили дітям двометрову коробку, наповнену подарунками від магазину. Також вони зробили світлини зі щасливими пацієнтами.

С’юзанн Вейр, мати п’ятирічної Паскула Маджіа-Канаструдж, якій нещодавно пересадили печінку, повідомила, що візит допоміг їй відволіктися від проблем зі здоров’ям своєї доньки.

«Вони викликали усмішки на обличчях цих дітей, – написала вона у шпитальному блозі. – Це дозволило нам відволіктися від усього та відчути себе ліпше. З моїх плечей ніби камінь звалився. Ми могли просто розслабитися й веселитися».

Келлі опублікувала знімок із Сіарою та маленькою дівчинкою в палаті 15 грудня. Вона не приховувала своєї втіхи від того, що принесла пацієнтам шматочок радості на Різдво.

«Велике дякую @ciara і @seattlechildrens за те, що склали мені компанію!», – прокоментувала вона знімок. Усмішки, які я побачила вчора, змусили усміхатися моє серце! Мені було так весело! Не можу дочекатися, коли влаштуємо це знову. Обійми та поцілунки».

Сіара ж поділилася серією знімків в Інстаграмі. Серед них є й відео того, як артистка виконує «Jingle Bells» із дівчинкою на ім’я Ерін. «Сьогодні збулися мрії! Співала колядки зі своєї дівчинкою Келлі Роланд для пацієнтів @SeattleChildrens», – зазначила в коментарі виконавиця.