Новини

Шакіра змушена відкласти європейський тур «El Dorado» через геморагію

15 ноября 2017

Шакіра має погану новину для шанувальників, які чекають на її одужання. Ті очікували, що вона назве дати перенесених концертів, натомість артистка повідомила, що відкладає європейський тур до наступного року через геморагію горла.

У довгому пості, написаному англійською та іспанською, вона зазначила, що її голосові зв’язки в липні були в ідеальному стані. Але вона почала відчувати, що щось не так, коли помітили хрипкість голосу.

«Наприкінці липня я пішла на ретельний огляд, перш ніж задумала гастролі. Мій лікар підтвердив, що зі зв’язками було все добре. А наприкінці жовтня, під час домашніх репетицій, я відчула дивну хрипоту, яка перешкоджала моєму співу. Лікарі після огляду виявили що в мене стався крововилив на правій голосовій зв’язці», – зазначила виконавиця.

Відтак, за словами співачки, вона вдалася до рекомендованого фахівцем відпочинку. Але, мовляв, кровотеча не зникла і її кошмар триває. Нині вона важко бореться за повне одужання.

Також артиста зазначила, що бажає якомога швидше повернутися на сцену.

Тур мав початися 8 листопада в Німеччині. Через занедужання вона скасувала шоу-відкриття. Досі невідомо, коли артистка відновить гастролі.