Новини

Раяна Гослінга затвердили на роль у «Тому, хто біжить по лезу 2»

21 сентября 2017

Раян Гослінг зробить свій унесок у нову науково-фантастичну стрічку «Той, хто біжить по лезу 2». Актор підтвердив, що він приєднається до Гаррісона Форда в сиквелі фільму Рідлі Скотта за 1982 рік.

Продюсери підтвердили ще в квітні, що Гослінг був задіяний у перемовини стосовно знімань у проекті. Доки офіційний анонс тільки має бути оголошений, роль Раяна у фільмі залишається загадкою. Сам актор, коли йшлося про кастинг, також був небагатослівним в інтерв’ю. Він пожартував: «У мені є чип і якщо я ще щось скажу, то просто вибухну».

Основні знімання нового фільму «Того, хто біжить по лезу» мають розпочатися влітку 2016. Режисером фільму стане Денніс Вільнов, тим часом Скотт виконуватиме роль продюсера стрічки. За словами Рідлі, Форд у фільмі стане реплікантом. Це викликало цікавість шанувальників стрічки, оскільки репліканти зазвичай живуть не більше чотирьох років. Перший фільм було знято більше трьох десятиліть тому, тож виробникам доведеться пояснити, як персонаж Форда Рік Декард прожив так довго. «Я не збираюся вам розповідати. Ви зможете побачити це в фільмі. Це матиме сенс», – сказав Рідлі Скотт.

У прокаті стрічка має з’явитися 2017 року.