Новини

Кельвіна Гарріса охрестили чоловіком року

21 сентября 2017

Шотландського діджея нагородив журнал «Glamour U.K.», який другого червня провів церемонію «Women of the Year Awards». Подія відбулася в лондонському Берклі-сквер Гарден. Відзнаку виконавцеві вручила модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Нагородили його за екстраординарний музичний талант та внесок у моду.

На престижний захід хлопець Тейлор Свіфт убрався в темний костюм та білу сорочку. Після нагородження він зайшов до Інстаграму, щоб повідомити радісну звістку. «Я на „Glamour awards” цієї ночі стояв біля декого значно цікавішого, хто був праворуч від мене, і я виграв „Чоловіка року”, що було неочікувано», – написав музикант поряд зі знімком, зробленим на червоному килимі. До слова, раніше Гарріс здобув низку нагород, серед яких і кілька «Греммі» та місце в Книзі рекордів Гіннеса.

Під час заходу колишню дівчину 31-річного музиканта Ріту Ору також ушанували – премією «Best TV Personality Award» за її роботу в популярному телепроекті. Нагородили співачку посередництвом відеозв’язку, оскільки вона не могла бути присутньою на  церемонії: наразі співачка працює в Азії.