Новини

В неділю стартує проект найсексуальніших ведучих М1

21 сентября 2017

Уперше на каналі М1 виходитиме програма, участь у якій братимуть люди з народу. Будь-який глядач або глядачка Першого музичного відтепер може не тільки потрапити на знімальний майданчик каналу, а й отримати професійні поради від улюблених ведучих. Валерія Крук, Дєвушка Блонда, Даша Коломієць та Валерія Бардо об’єднали зусилля, щоб допомогти шанувальникам розв’язати свої проблеми. Кожна із зіркових ведучих має власні погляди на ситуацію, проте це не заважає їм дійти спільної згоди. Герої програми мають цілковито довіритися дівчатам та покластися на їхній професіоналізм. А якщо учасники й надумають щось приховати від ведучих, то Даша Коломієць здійснить спеціальне розслідування і виведе всіх на чисту воду. Саме такою є її функція — докопатися до правди.

Щодо Дєвушки Блонди, то після зустрічі з нею герой може не впізнати власного відображення в дзеркалі. Адже вона візьметься за зміну іміджу і стилю піддослідного. Валерія Бардо допоможе учасникам налагодити внутрішню рівновагу та знайти гармонію.

Головною в команді ведучих є Валерія Крук, вона не тільки навчить героя таємниць зваблення, а й покаже столичне світське життя в усій його красі. Перший випуск програми «Женсовет» глядачі М1 побачать уже в неділю о 12:00.