Новини

Пірс Броснан привіз до Венеції романтичну комедію

21 сентября 2017

Пірс Броснан розповів про свою нову кінороботу. Актор презентував стрічку «Все, що тобі потрібно, — це кохання» на Венеціанському фестивалі.

Пірс Броснан знову з’явився в ролі зрілого коханця. 59-річний актор зіграв у мелодрамі «Все, що тобі потрібно, — це кохання», прем’єра якої відбулася в межах Венеціанського кінофестивалю. За сюжетом, герой Броснана вирушає до Італії на весілля сина й закохується в невиліковно хвору матір нареченої. Режисер картини — Сюзанна Бір, яка торік отримала «Оскар» за фільм «Помста».

Пірс Броснан, актор: «Я захоплений тим, як Сюзанна обіграла таку складну тему. Центральною в стрічці є історія жінки, чиє життя буквально розвалюється. І в таких умовах вона змогла зробити наших персонажів смішними й трохи божевільними».

Фільм знімався в Данії, Швеції та Італії, а майже всі ролі в ньому виконали данські актори. Сюзанна Бір зізналася, що їй дуже подобається знімати акторів різних національностей в одному проекті. Режисер вважає, що різномовні персонажі додають колориту стрічці. «Все, що тобі потрібно, — це кохання» демонстрували поза конкурсом Венеціанського фестивалю, який триватиме до 8 вересня. На закритті кінофесту глядачам покажуть стрічку «Людина, що сміється» з Жераром Депардьє в головній ролі.

aptn