Новини

Обережно, брудні подробиці: Емінем відповів на дис Ніка Кеннона

10 декабря 2019

Учора, 9-го грудня, Кеннон поділився треком «The Invitation», у котрому висловився про Емінема. Такою була реакція Ніка на образи, які детройтський репер спрямував йому та його колишній дружині Мараї Кері в композиції «Lord Above».

У своєму музичному творі Кеннон стверджує, що Ем заплатив водієві лімузина за те, щоб той не викладав пікантне відео. А саме – запис того, як Слім Шейді здійснює фелаціо.

«Я чув, що твій шофер отримав відео з тим, як ти смокчеш півня. Ти заплатив йому, потім звільнив його, хто тепер насправді дурень?» – ідеться в пісні.

Але в серії твітів Емінему, здається, вдалося побачити смішний бік звинувачень з боку Кеннона.

«Ти божевільний, бро? Припини лежати на моєму господарстві. У мене навіть ніколи не було шофера, дешевий вигаднику. Вимагаю вибачень, Ніколасе. Ти змусив мого садівника ревнувати», – відгукнувся Маршалл Метерз.

Претензії Кеннона, як уже згадувалося раніше, виникли після того, як Емінем долучився до нового треку Fat Joe «Lord Above», у запису котрого також узяла участь Мері Джей Блайдж. Там Ем читає, що Мерая каструвала Ніка, і що він намагався попередити Кеннона: виконавиця, мовляв, дещо схиблена.