Новини

Дивіться, як гітарист Red Hot Chili Peppers Джош Клінґгоффер зіграв кавер-версію пісні Джеффа Баклі

22 марта 2018

Уперше музикант приєднався до колективу 2009 року на заміну Джонові Фрушанте. А до цього він гастролював із RHCP з 2007 року.

Минулими вихідними «перці» очолили Аргентинскі та Чилійскі концерти в межах фестивалю «Lollapalooza». Клінґгоффер розпочав виступ на біс. Він вийшов до публіки та зіграв кавер на пісню «Lover, You Should Have Come Over» Джеффа Баклі. Гурт уперше виконав цю композицію наживо.

Також у сетлісті шоу був кавер на трек The Stooges «I Wanna Be Your Dog». Напередодні в Аргентині вони також виконали для публіки переспів «Higher Ground» Стіві Вандера.

Щодо інших звісток про гурт, то цього року басист Red Hot Chili Peppers Флі висловився про свою боротьбу з наркоманією. Він попередив інших про небезпеку рецептурних препаратів.

«Усі дорослі в моєму житті регулярно збуджували себе, щоб полегшити свої неприємності, а алкоголь або наркотики були скрізь і завжди. Я почав курити травичку, коли мені було одинадцять, а потім перейшов до нюхання, ковтання, чадіння, – зазначив у своєму зверненні музикант. – Цей дракон гнався за мною з підліткового віку аж до моїх двадцятих років».