Новини

Джастін Тімберлейк розлютив шанувальників Прінса

17 января 2018

Фани Прінса негативно сприйняли повідомлення Тімберлейка про те, що наступного місяця він проведе прослуховування майбутнього студійника «Man of the Woods» у студії Прінса в Пейслі Парку. Невдоволення небайдужих до покійного виконавця зрозуміле, особливо якщо пригадати історію непорозумінь між цими артистами.

Раптом не пригадуєте, то їхня неприязнь почалася ще 2006 року, коли Прінс прокоментував хіт Джастіна «Sexy Back» (у пісні Тімберлейк розповідає про те, який він красень, і як на нього липнуть дівчата). Прінс тоді зазначив: «До тих, хто хвалиться привертанням краси, ця краса ніколи не приходить».

Через деякий час після того Джастін представляв переможця в номінації «Найкраща пісня» на «Золотому глобусі». Прінс переміг у цій категорії з композицією «Song of the Heart», яка стала саундтреком до стрічки «Веселі ніжки». Творець «Purple Rain», як тоді повідомляли, застряг у заторі. Джастін скористався випадком. Він покепкував зі зросту виконавця синглу «1999», удаючи, що передає статуетку комусь на підлозі

На цьому насмішки не припинилися. Незадовго після того він видав пісню «Give It to Me», продюсером котрої став його тривалий колега Тімбаленд. Джастін пригадав Прінса в одному з рядків. «Якщо краса ніколи не приходить, то чому всі слухають мої треки? Припини ненавидіти мене лише через те, що тобі це не вдалося», – заспівав артист.

Знаючи передісторію, фан Прінса написав у Твіттері: «Хто, чорт забирай, дозволив Тімберлейку проводити вечірку-прослуховування в Пейслі Парку? Прінс ніколи б на це не погодився». Інший твітнув: «Джастін Тімберлейк виявив неповагу до Прінса в тому давньому трекові, а тепер йому дозволили виступати в Пейслі Парку? Ще одна неповага… Не вкладається в голові».

«Джастін Тімберлейк ганьбив Прінса в пісні й відкрито насміхався з його зросту, і люди з його маєтку після цього дозволили проводити вечірку?», – читаємо зауваження ще однієї особи. Є й такий коментар: «Джастін Тімберлейк може ступити на поріг Пейслі Парку. Це блюзнірство, хай йому грець, ніколи не мало статися. І не сталося б, якби Прінс досі був живий. Ви, що б вас, просто ниці».

Представники Джастіна та Пейслі Парку ще не відповіли на реакцію шанувальників.