Новини

Еллі Ґолдінґ отримала почесний докторський ступінь Університету Kента

19 июля 2019

Еллі Ґолдінґ нарешті отримала диплом з Університету Kента – навчального закладу, який вона кинула, щоб займатися музикою. Почесний ступінь докторки мистецтвознавства їй вручили вчора, 18-го липня.

Попартистка вступила до вишу 2006 року. Саме там вона зустрілася зі Starsmith’ом – продюсером, котрий приготував із артисткою її успішний дебютний альбом «Lights».

Ґолдінґ обірвала навчання 2008-го. Тоді співачка надіслала електронкою листа викладачеві, у котрому зазначила, що припиняє навчання, і запропонувала йому ознайомитися з її музикою на майспейсі.

Отримавши почесний ступінь, попзірка виступила з промовою. Артистка визнала, що не була найсумліннішою студенткою, тому не повною мірою може насолодитися радістю та полегшенням щодо завершення навчання. Вона також вибачилася перед своїм викладачем за той прощальний імейл.

Ґолдінґ була однією з тринадцятьох, кому вручили почесні ступені.

Нині Еллі готує четвертий студійний альбом, який планує представити цього року, а ще зірка видала кілька нових синглів: «Flux», «Sixteen», а також спільну пісню з Juice WRLD «Hate Me».