Новини

Елтон Джон охрестив Майкла Джексона «ходячим наркоманом»

21 октября 2019

Елтон Джон уважає, що наркоманія зробила останні роки Майкла Джексона пекельними. У своїх нових мемуарах «Я: Елтон Джон» виконавець пісні «I’m Still Standing» розповів про свої стосунки з легендою, якого знав «із тринадцяти чи чотирнадцятирічного віку». Елтон зазначив, що став хвилюватися за Майла в дорослому віці через його химерну поведінку.

У коментарі для «Entertainment Tonight» під час спеціальної постановки музичного байопіку «Rocketman» із Голлівудстким симфонічним оркестром в Лос-Анджелесі, котра відбулася 17-го жовтня, Джон охрестив пізнього Джексона «ходячим наркоманом». Артист помер усього в п’ятдесят 2009-го від передозування заспокійливими засобами.

72-річний музикант мовив:

«Те, що з ним трапилося, така трагедія, ці наркотики. І я не думаю, що в нього було особливо щасливе життя, яке привело до його великого успіху. Я думаю, що з успіхом важко боротися, і я думаю, що Майклу було важко з цим, він став ізольованим».

Іще Елтон Джон пригадав:

«Бути поряд із ним було незручно. Бути поряд із ним було трагічно. Це була одна з найталановитіших людей, яка прибувала на Землю, і було так сумно бачити його знищеного наркотиками… Він був ходячим наркоманом, був здатен на все».

Артист, який і сам пережив наркоманію, додав, що це «засмучує, коли ти бачиш страждання когось, хто тобі небайдужий, і нічого не можеш з цим удіяти».

Мемуари «Я» уже видані.