Новини

Green Grey презентували альбом «Глаз леопарда»

21 сентября 2017

Відома парочка — Мурік і Дізель — знову в шоу-бізнесі. Четвертий альбом рокерів називався «Метаморфоза», а от заголовок нового студійника взагалі дивує — «Глаз леопарда». Чому обрали це словосполучення? І, головне, під впливом чого вигадувалася назва?

Green Grey: «Я отвечу прямо и коротко. Под впечатлением от одноименного фильма компании ВВС о семье леопардов».

З назвою розібралися, тепер мова піде про презентацію збірки. Шанувальників «сіро-зелених» зібрали в одному зі столичних клубів і змусили їх гарцювати під нові треки. Набився майже повний зал, однак витанцьовували здебільшого під олдскул «Эмигрант» і «Мазафака».

Власне музиканти кажуть, що не планували виходу збірки на фізичному носії, адже це вже давно не актуально і грошей на цьому не заробиш.

Green Grey: «Потому что мы разочаровались в рекординге. Мы настолько часто сталкивались с непрофессионализмом, что в кокое-то время вообще решили не выпускать больше никогда дисков, а просто синглы. Но, к сожалению, многие восприняли это как будто мы ушли с рынка».

З ринку вони нікуди не тікали. Десять років випускали спільні сингли та паралельно здійснювали сольні проекти. Дізель випустив збірку «Beauty and the Beast», а Мурік — «Звезду с небес». Єдине, що залишилося незмінним,— це дреди Дізеля. Як і раніше, вони в’ються по пояс.

Поки що через події в Україні Green Grey перенесли офіційний реліз зібрки. Але ті, кому кортить послухати новий матеріал, можуть знайти його на iTunes.