Новини

Хочеш на фест — пройди #М1AtlasQuest: телеканал М1 та “Atlas Weekend” розпочинають грандіозну всеукраїнську акцію

19 июня 2019

#М1AtlasQuest — це справжній виклик для найзатятіших фанатів якісної музики, що захопить усю країну! На кону — 50 абонементів і 10 ексклюзивних безлімітних карт “white cards”, завдяки яким їхні власники не лише матимуть необмежені можливості із щедрим депозитом, а й можуть сміливо планувати відпустку на наступний рік! Перепустка на “Atlas Weekend”-2020 вже буде в них у кишенях! Чи можна таке проґавити? Ми кажемо: ніт!

Запам’ятай чи занотуй! #М1AtlasQuest відбуватиметься у чотири етапи.

Перший етап розпочався 18 червня. Завдання для учасників:

зробити найкращу та найсоковитішу світлину чи відео свого літа;

розмістити його на своїй сторінці в Instagram або Facebook з хештегом #М1AtlasQuest, тегнути @m1ukraine та @atlasweekend та поділися посиланням на нього у Telegram-чаті https://t.me/joinchat/F0sMRVRWHmPflDyLuULJYw

Перші 5000 учасників, які виконають усі умови, потраплять до другого етапу квесту. Привідкриємо таємницю: для нього обов’язково знадобляться кросівки позручніше, бо відсидітися перед компом не вийде!

Етап другий стартуватиме 29 червня. Ми залучимо до нього п’ять українських міст: Київ, Львів, Дніпро, Одесу та Харків. Шукай плакати з літерами ATLAS, роби з усіма ними селфі, викладай їх у своєму акаунті в Instagram або Facebook (не забувши при цьому про теги та посилання до Telegram-чату) — та потрап у першу сотню щасливчиків у своєму місті! Ти отримаєш запрошення на “Atlas Weekend” та автоматичний level-up до третього етапу.

Третій етап (9 липня) — безпосередньо фестивальний. Для нього озбройся вмінням робити швидкі та оригінальні фото! Схема вже має бути тобі знайома: твоя Instagram- або Facebook-сторінка, теги під світлиною та “звіт” до нашого Telegram-чату. Ми оберемо 50 перших і нагородимо їх абонементом на всі дні “Atlas Weekend”-2019!

Думаєш, ми роздали все, на що були спроможні? А як же найголовніше? White cards ми залишили на десерт… Тобто, на фінал, або ж — четвертий етап!

Наші 50 фіналістів, власники абонементів, шукатимуть територією фесту ланцюжки підказок (усього — 10 ланцюжків), кожний із яких приводить до ключу від сейфа. Знайшовши всі підказки й отримавши ключ, учасники можуть відкрити сейф і отримати свою заповітну картку з грошовим депозитом! Щоб додатково підсолодити й без того солоденьку “плюшку”, до кожної з white card ми даруємо особливий мерч-пакет, щоб оточуючі з першого погляду на тебе розуміли, who’s the boss at this party!

Слідкуй за деталями та подробицями #М1AtlasQuest на сторінках М1 та “Atlas Weekend” у соціальних мережах і на сайті m1atlasquest.com.

Прес-служба М1

044 205 44 80