Новини

Мобі захистив моделей

21 сентября 2017

Хоч «Розмиті лінії», як звучить у перекладі назва пісні Робіна Тіке, Фаррелла Вільямса і T.I., за версією деяких сайтів є найгарячішим хітом літа, на похвалу з боку Мобі вони не можуть розраховувати. Виконавець електронної музики просто обурений, за його словами, сексизмом, яким пересичений ролик його колег.

Мобі: «Я не маю жодних упереджень стосовно оголених тіл. Ми всі голі, якщо прибрати наш одяг. Проте я не можу спокійно дивитися на те, коли вдягнені чоловіки середнього віку витанцьовують навколо оголених дівчат ще й перед камерою. У цьому всьому простежується зневага до жінок».

Попри гострі коментарі Мобі, «Blurred Lines», здається, більше ні в кого не викликають огиду, особливо версія «для дорослих». Принаймні, як показує чарт Billboard Hot 100, пісня дев’ять тижнів посідала першу сходинку. А на YouTube відео на цю композицію наразі переглянули понад 137 мільйонів разів.

Мобі: «Я зростав у середовищі академіків, феміністок і прогресивних хіпі, тому мене весь час навчали: неповага до жінок — це погано. І що жінки — не тільки рівня чоловікам, а й багато в чому кращі за них. Я переконаний: світ був би кращим, якби чоловіки були відсторонені від політики».

Тіке уже дізнався про критику Мобі й заявив, що нічого поганого жінкам не бажає. Однак це не заспокоїло електронника, котрий продовжує твердити: «Кліп є тривожною тенденцією в поп-культурі».