Новини

Пісню Джона Ледженда «All of Me» охрестили найкращою піснею про кохання

12 февраля 2020

Пісня 41-річного співака 2013-го року з його четвертого студійного альбому «Love in the Future», присвячена дружині Кріссі Тейґен, вийшла наперед як найчарівніша пісня до Дня святого Валентина. Вона зібрала мільярд сто мільйонів потоків на спотіфаї, і виконавець «Ordinary People» зазначив, що досі вибухає від кількості людей, котрі мають «контакт» із піснею.

Джон, який має двох дітей від 34-річної Кріссі (дворічного Майлза та трирічну Луну), мовив:

«Уплив «All of Me» продовжує вражати та надихати мене. Мені так приємно знати: ми створили щось таке, що чимало значить для стількох людей. Я написав цю пісню, щоб виказати почуття до жінки, яку люблю, коли ми збиралися спільно жити. Але часто найкращі пісні здатні висловити водночас особисте й універсальне. Я вдячний, що знаю: закохані у всьому світі відчули контакт із цією піснею та зробили її власною».

Трек перевершив на потоковому сервісі показники «Thinking Out Loud» Еда Ширана як найпопулярніша композиція у плейлістах до Дня святого Валентина. Її додали до двадцяти дев’яти мільйонів списків пісень.

Потоки треку щороку в День закоханих сягають п’ятдесяти відсотків, а 2017-го піднялися до неймовірної позначки у вісімдесят п’ять процентів.

Серед інших пісень у першій десятці опинилися твори «Just the Way You Are» Бруно Марса, «I Will Always Love You» Вітні Г’юстон, «Can’t Help Falling in Love» Елвіса, «My Girl» гурту The Temptations, «Make You Feel My Love» Адель, Едовий «Perfect», «I Don’t Want to Miss a Thing» Aerosmith і нарешті «I’m Yours» Джейсона Мреза.

Раніше Ледженд розповів про те, що надихнуло його створити трек «All of Me», який він видав перед весіллям із Кріссі у вересні 2013-го:

«Пісня говорить про те, що підтримує баланс між двома: навіть коли я програю, я перемагаю; моя голова під водою, але я прекрасно дихаю; я даю тобі все своє, ти мені даєш все твоє. У той самий час, коли ти все віддаєш, ти все отримуєш, й ось про що йдеться у всій пісні. Якщо ти закоханий і ти маєш зв’язок, то навіть коли віддаєш, ти стільки отримуєш від цього».