Новини

Ріанна надіслала SZA подарункову картку після неприємного випадку

29 мая 2019

28-річна виконавиця «All The Stars» заявила, що зазнала расового профілювання (пригнічення, якен ґрунтується радше на стереотипах про расу, етнічну приналежність тощо, а не на фактах) в одній із крамниць у Південній Каліфорнії, де торгували мейкап-засобами 31-річної Рі. За словами SZA, представники торговельного закладу викликали охорону, щоб переконатися, що вона нічого не вкрала. Про це ображена написала у Твіттері.

Барбадоська знаменитість блискавично відреагувала на інцидент. Співачка надіслала SZA подарункову картку, яку та вже продемонструвала в Інстаграмі. Ріанна також побажала «сестрі» приємних закупів у крамниці та додала: «Із любов’ю».

SZA відповіла: «Дякую, королево», – і опублікувала поруч кілька всміхайликів у вигляді звернутих у молитві рук і сердець.

«Ми вельми серйозно ставимося до скарг щодо профілювання на основі раси, це в нас неприпустимо. Ми завжди гарантували, що є всеохопним і привітним простором для всіх наших клієнтів», – прокоментувала ситуацію зіркова очільниця бренду для численних ЗМІ після твіту SZA, а ще додала, що уточнює подробиці інциденту, щоб здійснити наступні кроки.