Новини

Слухайте альбом «The Lion King: The Gift», підготовку котрого очолила Бейонсе

19 июля 2019

Бейонсе представила альбом «The Lion King: The Gift», натхненний новим римейком Діснеївської анімаційної класики 1994 року «Король Лев».

Дружина Джея Зі була кураторкою та виконавчою продюсеркою, яка озвучила Налу в фільмі. Лонґплей включає раніше виданий синґл «Spirit», а також треки від Кендріка Ламара, Джея Зі, Childish Gambino, Фаррелла Вільямса, Tierra Whack, 070 Shake. Також у платівці лунає голос Блю Айві Картер, доньки Джейонсе. Слухайте диск нижче.

Альбом, окрім потужного списку вищезгаданих артистів, цікавий ще й тим, що до його створення долучилися африканські виконавці. Наприклад, нігерійські музиканти Tekno, Yemi Alade і Mr. Eazi попрацювали над «Don’t Jealous Me». Афроф’южинспівак Burna Boy доклав зусиль до «Ja Ara E», а південноафриканська виконавиця Moonchild Sanelly поряд із Whack, Busiswa, Alade і Бей звучить у «My Power».

«Цей саундтрек – це любовний лист до Африки, і я хотіла переконатися, що ми знайшли найкращий талант з Африки, а не просто використати деякі звуки й підготували мою інтерпретацію цього. Я хотіла, щоб це було найкращим музичним відображенням Африки», – поділилася раніше Бейонсе.