Новини

Тейлор Свіфт за останнє десятиріччя продала більше синглів, аніж будь-який інший артист

13 февраля 2020

У новому звіті йдеться, що Тейлор Свіфт випередила колег за збутом синглів. Як повідомило видання «Forbes», упродовж десяти років артистка продала сімдесят п’ять мільйонів вісімсот дев’яносто три тисячі індивідуальних треків.

З 2010-го Свіфт оприлюднила чотири альбоми. Більшість її синглів стали золотими або платиновими.

Останній альбом виконавиці «Lover» наразі досяг позначки в понад п’ять мільйонів продажів, а сингли «Me!», «You Need To Calm Down» і «Lover» сертифіковані як платинові.

Друге місце в списку дісталося Емінему, який за останнє десятиріччя продав шістдесят три мільйони п’ятсот одну тисячу синглів.

Звістка про неймовірні продажі прибула після повідомлення про те, що 6-го лютого Свіфт підписала новий договір із «Universal Music Publishing», продовживши своє партнерство з групою.

А ще раніше у ЗМІ писали про запеклу ворожнечу Тейлор зі Скутером Брауном, котрий викупив її колишній звукозаписувальний лейбл «Big Machine» разом із правами на її значний бек-каталог.

У листопаді 2019-го Свіфт стверджувала, що Браун і Борчетта блокували виконання нею старих пісень на «AMA». Браун і Борчетта заперечували звинувачення.