Новини

Українська співачка Marietta Ways захопила баскетбольний майданчик у Парижі

30 октября 2017

Молода українська співачка Marietta Ways напередодні свого весілля відправилася у Париж знімати кліп на пісню «Шалений світ». Влітку артистка заручилася із графом, і, надихнувшись романтичними почуттями, вирішила нове відео зняти у стилі дівич-вечора. Захід відбувався так бурхливо, що змусив понервувати місцевих жителів.

 

 

 

За сюжетом Marietta з подругами відправляється у найромантичніше місто на землі, щоб показати, як незаміжні дівчата проводять час. Звичайно, не обійшлося без візитних карток Парижа – Лувра, Ейфелевої вежі… З’являються у кадрі і мальовничі парки з дизайнерськими скульптурами, і навіть справжня французька квартира, яка послужила готельним номером. Найцікавішою локацією став знаменитий баскетбольний майданчик у стилі «техніколор», який вважається однією з найбільш затребуваних картинок серед користувачів Instagram. Майданчик розташований у дев’ятому окрузі Парижа, поруч із мерією, між двома багатоквартирними будинками. Знімання відеокліпів тут заборонено, тому, побачивши під своїми вікнами камери, мешканці будинків не на жарт перелякалися і почали бити на сполох. Але українська команда зробила неможливе — отримала дозвіл на знімання. До цього жодному, навіть західному, артисту не вдавалося зняти у цих стінах музичний відеоряд.

Marietta Ways: «Це дуже відоме місце у Парижі. Дозвіл можуть дати тільки на знімання фільмів — бюджети великі, вигідно. А для маленьких кліпів це просто нереально. Але ми змогли домовитися і нам дозволили попрацювати на цій локації три години».

Режисером кліпу виступила Інна Грабар, автор останньої роботи Наталії Могилевської «Я танцевала».

Потрапив у кадр і ретроавтомобіль Jaguar 1979 року випуску.

Marietta Ways: «Поїздка на машині була найекстремальнішим епізодом за весь час знімання. Вів авто корінний француз, такий літній чоловік… Щоб у кадрі не було відблисків, ліве скло біля водія довелося повністю покрити чорною плівкою. У результаті він нічого не бачив, що було дуже небезпечно, адже їздити нам довелося з такою екіпіровкою більше години. Але все обійшлося».

За словами режисера відео Інни Грабар, найголовнішим завданням було показати Mariett’у Ways у цьому кліпі з іншого боку. «Ми намагалися перевтілити її за образом, подачею, і я вважаю, що нам це вдалося»,– підсумувала кліпмейкер.

Кліп «Шалений світ» дивіться в ефірі М1.