Новини

Ґвен Стефані запідозрили в ляганні під ніж

9 апреля 2019

Хоча Ґвен Стеані й подбала про найкращий вигляд, коли завітала з бойфрендом Блейком Шелтоном на цьогорічну церемонію «ACM Awards», чимало людей залишилися незадоволеними її зовнішністю. Після того, як артистка виклала свіжий знімок, дехто навіть запідозрив її в ляганні під ніж. На переконання останніх, вокалістка No Doubt того вечора була геть несхожою на себе.

На знімку за 8-ме квітня Ґвен зблискує яскравою усмішкою у світному вбранні. У підписі виконавиця подякувала перукареві Danilo за «зачіску Барбі», створену перед подією. Хоча білявка планувала зосередити увагу на волоссі, користувачі приглянулися до її обличчя. Чимало з них написало, що співачка на вигляд якась інакша. Тут і почалися дискусії про ймовірну пластичну операцію.

«Зробила пластику», – видніється один коментар. Автор іншого припустив, що артистка наколола уста: «Ми всі помітили, що ін’єкції губ били надто інтенсивними. Звичайно, ви можете чинити як побажаєте, але ті, хто зичать вам добра, уважають: привабливість криється саме в природнішому вигляді». В іще одному пості наголосили: «О, Боже! Ваші губи… Будь ласка, не змінюйте їх. Ви такі гарні без цього штучного непотребу». Хтось не стримався: «Вона схожа на клоуна. Усі ці пластичні операції створюють монстрів». А ще є лаконічний відгук: «Пластика».

Ґвен закиди не прокоментувала.

Саму ж церемонію Стефані, схоже, провела добре. Про це свідчив її незмінно радісний вигляд на події.

Минулого місяця в ЗМІ також пригадали, що саме заважає Ґвен Стефані та Блейку Шелтону нарешті побратися.