Новини

Ґвен Стефані започаткувала ще одну лінію косметики

2 апреля 2018

Представники виконавиці «Hollaback Girl» заявили про реєстрацію в США її чотирьох торговельних марок. Процедура оформлення документів відбулася 17-го березня, повідомив ресурс «TMZ».

Як ідеться у чотирьох заявках, торговельні марки об’єднуватимуть широкий спектр косметичних засобів, таких як помада, лаки для нігтів, засоби догляду за шкірою, гелі та лосьйони, олії, креми, сонцезахисні засоби, фарби для волосся, кондиціонери, шампуні та парфуми. Іще ідеться про аксесуари, серед яких будуть пензлики для макіяжу, аплікаторні палички, губки та кейси. Знайти все це можна буде як у фізичних, так і в інтернет-крамницях.

Окремо планують запустити сайт, на якому розміщуватимуть аудіовізуальний контент. Планують, що це будуть освітні та розважальні ролики та текстові матеріли про царини краси, моди, макіяжу та косметики.

Колишня учасниця No Doubt не вперше започатковує подібну колекцію. У 2004 і 2005 роках вона створила по лінії одягу, 2007-го представила парфуми, пов’язані з вищезгаданими лінями, а ще – п’ять окремих ароматів, котрі охрестила «Love, «Lil’ Angel», «Music», «Baby» і «G». 2016-го Ґвен об’єднала зусилля з іншим брендом. Разом вони представили обмежену косметичну колекцію.