Новини

Аріану Ґранде заскочили за поцілунками під час побачення в барі

12 февраля 2020

Аріана Ґранде склеїла вуста з нерозпізнаним чоловіком, коли насолоджувалась побаченнями в Лос-Анджелесі в суботу 8-го лютого 2020.

На світлинах, отриманих сайтом «TMZ», гітмейкерка «7 Rings» і її обранець, особа котрого не встановлена, сидять щільно одне до одного в барі в Нортріджі (це в Каліфорнії, у долині Сан-Фернандо).

За даними видання, пара прибула до закладу близько першої ночі з друзями, включаючи нового потенційного коханого співачки. Джерела ресурсу не змогли ідентифікувати чоловіка.

Як повідомляється, група пробула там лише пів години, після чого залишила бар.

Повідомлення про нові стосунки зірки надходять лише через кілька днів після того, як на початку цього місяця її знову застали з Майкі Фостером (про роман пари згадували ще 2019-го). Разом із останнім артистка прогулювалася за руки в каліфорнійському «Діснейленді».

А до того виконавиця «Thank U, Next» зустрічалася з покійним репером Маком Міллером і з травня по жовтень була заручена з коміком Пітом Девідсоном.

Нещодавно знаменитість вразила публіку приниженням своїх колег-виконавиць, щоправда достовірність повідомлень, які це підтверджують, недоведена.