Новини

Аріана Ґранде зустрічається з Майкі Фостером

6 сентября 2019

Френкі розповів журналістам на прем’єрі «Змінюючи гру» в Лос-Анджелесі:

«Я люблю Майкі. Думаю, що він справді милий хлопчина. Такий талановитий, такий добрий і дбайливий, він чудовий хлопчина. У нас увечері було подвійне побачення, це було дуже весело. [Це була] ніч із настільними іграми. Я радий добре провести час з усіма ними».

Аріана співпрацювала з гуртом Майкі Social House. Разом вони записали трек «Boyfriend», який вона раніше охрестила «підняттям настрою».

Аріана написала у твіттері незадовго до прем’єри:

«Мені здається, що ця пісня відображає популярну тему в житті багатьох людей, яких я знаю. Люди воліють відчувати кохання, але не хочуть визначати свої стосунки і мають проблеми з довірою, не дозволяють собі когось любити повністю. Навіть коли бажають цього».

Виконавиця продовжила:

«Ми прагнули зробити щось піднесене, що передає це відчуття страху. Страху відкритися та довіряти, страху перед тим, що зроблять боляче, що тебе не вистачить для цієї людини… І водночас показати те, як почуваєшся, коли дошкуляєш комусь».

Із Аріаною останнім часом сталася низка панічних атак, що змусило її скасувати всі зустрічі та привітання з фанами під час європейської частини туру.

В електронному листі, надісланому тим, хто очікував із нею зустрічі, Ґранде написала:

«Мої тривога та депресія останнім часом зашкалюють. Я даю вам усе, що маю, і стараюся всіма силами подолати та приховати це. Сьогодні було геть жорстко. Після кількох панічних атак відчуваю, що наймудрішим рішенням було б не влаштовувати сьогодні зустріч і привітання та поберегти мою енергію для шоу».