Новини

Авріл Лавін поділилася обнадійливим повідомленням після одкровення Джастіна Бібера про хворобу Лайма

10 января 2020

Авріл Лавін надіслала слова підтримки колезі після того, як Бібер повідомив про виявлену в нього хворобу Лайма.

Виконавиця «Sk8r Boi» розкрила власний діагноз недуги, що переноситься кліщами, ще 2015 року, і відтоді стала кимось на кшталт речниці для людей, котрі страждають від цього захворювання.

Тож коли Джастін повідомив, що занедужав, Авріл була однією з перших, хто відгукнувся та запропонував йому допомогу в будь-який спосіб.

Виконавиця почала:

«Сьогодні Джастін Бібер поділився, що в нього хвороба Лайма. Занадто багато людей мають цю виснажливу недугу! Люди, яких я люблю і про яких хвилююся, друзів та шанувальники, із котрими перетнувся мій шлях. Усі, хто постраждав від Лайма, я хочу сказати вам, що є НАДІЯ. Тому що Лайм – це щоденна боротьба в ліпшому разі протягом двох років. У цей час мені було справді кепсько й я боролася за своє життя…»

Авріл продовжила:

«Не хочу, щоб інші коли-небудь страждали так, як це було зі мною. Тож тепер моя місія – підвищити рівень обізнаності та фінансування, які допоможуть викорінити цю хворобу, що змінює життя. Частина виручки від кожного шоу з решти туру #HeadAboveWater та продажів мерчу й надалі прямуватимуть на усунення хвороби Лайма. Я продовжуватиму боротьбу та підтримку!»

Після того, як Джастін виклав оголошення, його почали жваво тролити. Але ненависники, схоже, не змогли похитнути співака, адже той твітнув, що зосередився на хорошому в своєму житті:

«Бачу, чимало людей тут просто сіють обман і сподіваються, що я програю в усьому, що роблю. Що ж, сподіваюся, що ви всі виграєте. Я сподіваюся, що все, що ви хочете в житті, збудеться для вас. Попри те, як ви ставитесь до мене, я відповідаю любов’ю».