Новини

Брітні Спірс повідомила фанів про свій стан після перевірки в психіатричній установі

24 апреля 2019

Брітні Спірс звернулася до своїх шанувальників вперше після того, як цього місяця зареєструвалася в психіатричній установі. Співачка, яка повідомила про робочу паузу в січні, звернулася до медичних спеціалістів після того, як її батько пережив смертельну недугу.

У свіжому інстаграм-відео Спірс поділилася з фанами, що бажає поспілкуватися з усіма, хто піклується про неї.

«Усе добре. Моя родина останнім часом переживає чимало стресу та тривог, тому мені просто потрібен час, щоб вилікуватися. Але не хвилюйтеся, я скоро повернуся», – зазначила знаменита білявка.

А в підписі до відео Спірс застерегла небайдужих до неї, що не варто вестися на моторошні чутки, поширені в неправдивих листах від її колишнього менеджера Сема Лутфі.

«Не вірте всьому, що ви читаєте й чуєте. Ці підроблені електронні листи створив Сем Лутфі чимало років том… Я їх не писала. Він прикидався мною і зв’язувався з моєю командою через фальшиву електронну скриньку. Моя ситуація унікальна, але обіцяю: я роблю найкраще, що наразі можливо», – наголосила Брітні.

У січні було підтверджено, що Спірс відкладає музичне резидентство в Лас-Вегасі, щоб зосередитися на добробуті своєї родини.