Новини

Брітні Спірс виписалася з реабілітаційного центру

26 апреля 2019

Брітні Спірс повернулася до свого лос-анджелеського помешкання після завершення оздоровлення в неназваному медзакладі. Було це вчора, 25-го квітня. Гітмейкерку «Toxic» на виході зустрів Сем Асґарі. Обранець супроводжував білявку додому, повідомляє «The Blast».

Брітні вирішила звернутися до професіоналів цього місяця. Писали, що так вона намагалася впоратися зі стресом після кризової ситуації, пов’язаної зі здоров’ям її батька Джеймі.

Джерела стверджували, що поп-суперзірка добровільно погодилася на тридцятиденне перебування в оздоровчому закладі. Але нещодавно з’явилися чутки про те, що 37-річній артистку тримають у психіатричній установі проти її волі. Це спонукало багатьох її фанів приєднатися до акції «Звільніть Брітні».

Демонстрація змусила молодшу сестру Брітні Джеймі Лінн Спірс виступити проти необґрунтованих претензій, а сама Брітні в понеділок спростувала чутки у відеоповідомленні, яке виклала в Інстаграмі.

«Усе добре. Моя родина останнім часом переживає чимало стресу та тривог, тому мені просто потрібен час, щоб вилікуватися. Але не хвилюйтеся, я скоро повернуся», зазначила знаменита білявка.

У ЗМІ повідомляли, що знаменита мати двох дітей узгоджувала з лікарями ліки від психічних розладів, оскільки попередні медикаменти, виписані за рецептом, уже були неефективними.

Співачка приймає ліки відтоді, як понад десятиріччя тому стався її широковисвітлений у ЗМІ зрив. Тоді батькові знаменитості доручили спостерігати за станом доньки. Цю роль він виконує досі.