Новини

Дуа Ліпа відповіла на чутки про те, що вона записує наступний саундтрек для бондіани

23 мая 2018

Як повідомляли раніше, Дуа Ліпа нині є фавориткою букмекерів. Ті вважають, що саме ця виконавиця записуватиме нову композицію для двадцять п’ятого фільму про спецагента 007, прем’єра котрого запланована на листопад. І ставлять на артистку частіше, аніж на Адель, Еда Ширана та Jessie J.

Нині ж у розмові з представником «Billboard» співачка спростувала чутки. Але запевнила, що вона в цьому вельми зацікавлена.

«Не знаю, – мовила Дуа Ліпа. – Я б залюбки взялася за це, але поки не записую… не так швидко… Не хочу наврочити. Але я хотіла б узятися за це».

Та зволікати й бути забобонною співачці, схоже, не варто, адже Ед ширан раніше розповів, що в нього така пісня давно напоготові.

«Щодо Бонда, то я вже маю тему, яка чекає свого часу протягом трьох років», – поділився британець. Відповідаючи на питання, як вона називається, Ширан мовив: «Я не казатиму, бо ще хтось украде. Але вона хороша, вона хороша».

У різні роки музичні теми для фільмів про Джеймса Бонда записали Сем Сміт, Адель, Джек Вайт і Аліша Кіс. На головну роль у новій стрічці повернеться Деніел Крейґ.