Новини

Еда Ширана назвали найпотоковішим артистом 2019-го

18 декабря 2019

Англійський гітмейкер «Shape of You» став найпопулярнішим цього року на амазоні. Усе завдяки лонґплею «No.6 Collaborations Project», у запису котрого взяли участь такі колеги виконавця, як Stormzy, Карді Бі та Chance the Rapper. Цей альбом потрапив до числа найулюбленіших на батьківщині співака, де також шаленіли від платівки «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» Біллі Айліш та диска «Lover» Тейлор Свіфт.

Список найпопулярніших на потоці пісень включає творіння «Giant» Кельвіна Гарріса та Rag’n’Bone Man’а, Едовий трек із Джастіном Бібером «I Don’t Care», «Señorita» Шона Мендаса й Каміли Кабелло, а ще – «Just You and I» Тома Волкера.

До слова, торік найпотоковішим артистом на ресурсі став Дрейк. А от 2017-го Ед перебував там у першій п’ятірці з двома піснями, котрі потрапити до альбому «Divide». Він навіть випередив таких мастодонтів, як Beatles, Елвіс Преслі та Queen.

Тим часом Еда нещодавно коронували як артиста десятиріччя у Великобританії.

Ширан, який нині перебуває у творчій перерві, відгукнувся про це:

«Дякую всім, хто підтримував мене протягом останніх десяти років, особливо моїм дивовижним шанувальникам. Уперед до наступних десяти!»