Новини

Гурт Gorillaz опублікував таємничий пост

21 сентября 2017

Активність на сторінці Gorillaz у Твіттері змусила шанувальників очікувати важливого оголошення, котре учасники гурту, схоже, здійснять незабаром.

 

Як раніше повідомлялося, альбом, який поки що без назви, видадуть пізніше цього року. Але згідно з інформацією учасника проекту, художника коміксів Джеймі Г’юлетта, платівку представлять 2017-ого. Також він зазначив, що коли йдеться про запис цього вельми особливого студійника, поспішати не можна. В інстаграм-пості митець написав: «2017, агов. Трясця. Тож, друзі, цей Gorilla Fund, ми взяли більше часу. Ідемо до крамниць, беремо відпустку, це лайно не трапиться поточного року».

А Деймон Алберн торік розповів про альбом: «Я на ранньому етапі створення нового запису Gorillaz. Його звучання доволі жваве та енергійне. Останніми роками я застряг на створенні фортепіанних мелодій десь на Бродвеї. Хочу зробити щось зовсім протилежне до цього»

Минулого місяця Вік Менса зробив знімок із Алберном у студії. Продюсер Ремі Кабака, постійний колега Gorillaz, який озвучує вигаданого учасника гурту Рассела Гоббса, опублікував світлину з Менсом в Інстаграмі.