Новини

Гурт Ліама Галлахера Beady Eye припинив своє існування

21 сентября 2017

Екс-фронтмен всесвітньо відомого колективу Oasis Ліам Галлахер нещодавно також став і екс-лідером свого власного гурту Beady Eye. Лаконічне повідомлення про закінчення історії групи звучить так: «Beady Eye більше немає. Усім дякую за вашу підтримку. Л.Г.».

Про припинення існування колективу також у Твіттері повідомив ще один екс-учасник Oasis і, тепер вже Beady Eye, Енді Белл: «Спасибі усім шанувальникам Beady Eye. Це було вибухово. Ще побачимось. З любов’ю, Енді».

Цікаво, що звістка про розпад Beady Eye не пригнітила, а навпаки, надихнула прихильників колективу. Переважна більшість з них впевнені, що це пов’язано із майбутнім возз’єднанням братів Галлахерів під вивіскою Oasis. Втім, поки ніхто із скандальних рокерів підтвердити здогади фанів не поспішає. До того ж найближчим часом Ноель буде задіяний у промо свого другого сольника «Chasing Yesterday», вихід якого відбудеться другого березня 2015 року.

Нагадаємо, що Beady Eye було засновано у 2009 році на уламках легендарного колективу Oasis, трьома колишніми членами гурту: Ліамом Галлахером, Енді Беллом та Джемом Арчером. За чотири роки гурт випустив два альбоми. Найуспішнішим з них була платівка 2013 року «BE», яка досягла другого місця в Британському хіт-параді.

Щодо Ліама Галлахера, то крім музичної діяльності усі ці роки він доволі успішно займався розвитком власного бренду одягу Pretty Green.