Новини

Іґґі Азалію розкритикували за викладений спойлер популярного серілу

7 мая 2019

У напруженому епізоді «Довга ніч», який у США побачили 28-го квітня, Арія Старк убила Короля Ночі.

Виконавиця «Fancy» – палка шанувальниця серіалу. У неділю 5-го травня, нездовго до трансляції п’ятої серії, вона повиклала мем із фрагментом свого екранізованого хіта «Sally Walker», який включав спойлер сюжету.

У кліп Ванесса Ванжі Матео, відома як Місс Ванджі, прибуває до будинку реп-артистки і повідомляє: «Так, він мертвий». Вище над роликом написані слова «Моя реакція на те, що Арія Старк убиває Короля Ночі».

28-річна виконавиця спрогнозувала зворотну реакцію на розкриття інформації й наголосила, що їй байдуже, що може своїми діями зіпсувати глядачам шоу.

«Якщо ви «ще не в темі», «тільки-но почали дивитися» чи «не маєте часу на перегляд», можете ридати, бо я вже з десять довбаних років не можу говорити про серіал через те, що ваші дупи спізнилися на перегляд», – зазначила виконавиця «Kream» і додала, що такі виправдання не приймаються.

Незабаром після того, як публікація стала доступною, користувачі ринули в розділ коментарів. Там вони поділитися своїм розчаруванням щодо дій австралійської зірки, яка розкрила інформацію.

«Іґґі, люблю тебе, дівчинко, але ніколи не пробачу тобі цього спойлера»; «Королева спойлерів»; «Я дійшов лише до другого сезону. Це зіпсувало весь перегляд», – написано серед численних коментарів.

«Гра престолів» завершиться 80-хвилинною серією 19-го травня. До слова, у серіалі лунає музика від низки провідних артисті, серед яких  The Weeknd, Тревіс Скотт і SZA, вокаліст гурту Muse Метт Белламі, а також Florence + the Machine.