Новини

Каміла Кабелло вперше поділилася подробицями стосунків із Метью Гассеєм

15 ноября 2018

Про стосунки парочки стало відомо в лютому. Якраз після того, як їх заскочили разом на мексиканському пляжі. А познайомилися Каміла та Метью на «The Today Show».

І ось артистка вперше назвала британського тренера з побачень своїм обранцем. Вона розповіла, що саме приваблює її в 31-річному чоловікові.

«Він настільки схожий на мене, – зазначила виконавиця хіта «Havana» в інтерв’ю. – Ми дивні, дуркуємо разом. Із ним я почуваюся найщасливішою за все своє життя». Також артистка додала, що Метью здобув схвалення її родини.

Хоча 21-річна Кабелло не пролила світло не те, чи в її романтичному трекові «Never Be The Same» ідеться про коханого, виконавиця зазначила, що їй складно виступати, коли він перебуває серед аудиторії: 

«Завжди, коли він там, я нервую. У мене трусяться руки. Це дратує, бо ми вже довго зустрічаємося, але щоразу я реагую так: О, Боже, я маю зараз говорити!»

Каміла пояснила, чому кохання в її житті, яке тривалий час було предметом пліток, вона дбайливо приховувала від публіки

«Відчуваю, що задля свого здорового глузду та здорового глузду інших людей, про яких я піклуюся, я дбаю про це. Дещо ви маєте зберігати в таємниці. Я маю оберігати дещо для себе та для них, щоб це залишалося особливим і просто захищати це».