Новини

Леді Ґаґа та Крістіан Каріно розірвали заручини через його поведінку

29 марта 2019

Леді Ґаґа мала майже все в житті: любов, кар’єру, славу та гроші… перед тим, як завершила стосунки з Крістіаном Каріно. Тепер питання, чому поп-виконавиця й акторка вирішила відмовитися від заручин, потроху прояснюється. Чому роман не спрацював, обговорюють джерела.

«Наприкінці їхніх дворічних стосунків Кріс поводився з Ґаґою не надто добре», – повідомив один із інсайдерів, додаючи, що 33-річна сівачка «дійсно зосередилася на» приятелі Джеремі Реннері «через кілька тижнів після того, як усе скінчилося».

А скінчилося все, до слова, якраз тоді, коли Ґаґа досягла успіху з фільмом «Народження зірки». Останній номінували на низку премій.

Друга наближена особа виклала більше подробиць. Причиною краху, мовляв, стали ревнощі Каріно та його надмірне бажання все контролювати.

«Він ревнував. Постійно намагався відшукати її та надсилав купу повідомлень. Він її контролював. Друзям Ґаґи це теж не подобалося», – мовило джерело.

Та сама особа підтвердила: саме співачка ініціювала припинення стосунків із 49-річним агентом з пошуку талантів.

Стефані Джерманотта підтвердила розрив у лютому. Пізніше вона спричинила чутки про роман із Реннером, оскільки вони проводили чимало часу разом після її розколу з Каріно. Джерела, одначе, наполягали на тому, що між зірками немає романтики.

Слідом за змінами в особистому житті виконавиця «Bad Romance» зосередилася на кар’єрі. «Ґаґа настільки поринула в справи, що навіть не встигла розповісти про ті емоційні події, які відбулися в неї з Крістіаном. Вона постійно повторювала: «Треба бути зосередженою»», – зазначило джерело в інтерв’ю для «Us Weekly» у лютому.

Раніше Ґаґа була заручена з Тейлором Кінні. Пара, яка довго зустрічалася, розбіглася наприкінці 2016-го. У документальній стрічці «Gaga: Five Foot Two» за 2017-й артистка мовила, що страждає від значних втрат в особистому житті щоразу, коли відбувається черговий виток її кар’єрного успіху:

«Сумний день – мій виступ на Суперкубку. Я це робила з величезним захватом. Але я не могла не помітити, що коли продала десять мільйонів записів, то втратила Метта [Вільямса]. Продала тридцять мільйонів – утратила Люка [Карла]. Знялася в фільмі [«Народження зірки»] – утратила Тейлора», – мовила номінована на «Оскар» акторка.