Новини

Ліам Пейн знову натякає на возз’єднання One Direction

17 апреля 2018

Учасники One Direction відмовилися від колективної діяльності в січні 2016 року – менш ніж через рік після виходу з гурту Зейна Маліка. Хоч Ліам і його одногрупники – Гаррі Стайлс, Найл Горан і Луї Томлінсон – активно взялися за сольні проекти, легіони їхніх фанів досі сподіваються, що співаки знову виступатимуть разом. Ліам підживив ці сподівання.

«Знаєте, я думаю це [возз’єднання] станеться в найближчому майбутньому, – сказав 24-річний артист в інтерв’ю для німецького онлайн-видання «Promiflash». – Ми всі про це говорили. І, знаєте, мрія про те, яким фантастичним може бути це шоу, неймовірна».

Артист додав: «Для нас дуже важливо нині підготувати це шоу. І це єдиний спосіб, у який One Direction може стати популярнішим. Це єдиний спосіб, у який ми можемо стати успішнішими, чи не так?»

Попри те, що Ліам не згадував про можливість залучення до возз’єднання Зейна, збуджені фани одразу почали ділитися ентузіазмом у Твіттері. Тема з гештеґом «OneDirectionReunion» була однією з найпопулярніших у соцмережі 15-го квітня.

Ліам не вперше говорить про реюніон. Торішнього серпня він зазначив, що возз’єднання One Direction може включати гастролі. А в листопаді 2017-го поділився, що на піку слави One Direction його охопила депресія.