Новини

Мадонна: «Мій переїзд до Лісабона – це сімейний експеримент»

4 октября 2017

Нещодавно виконавиця пісні «Vogue» перебралася з Нью-Йорка до Лісабона з чотирма всиновленими дітьми. На додаток до Девіда та Мерсі, яких вона зробила членами сім’ї 2006 і 2009 року, цьогорічного лютого поп-королева стала  матір’ю двох дівчаток – Естель і Стелли. 11-річний Девід пройшов відбір у відомий футбольний клуб «Бенфіка» і також був прийнятий у молодіжну академію. Його спортивні успіхи стали однією з головних причин переїзду.

«Це експеримент, – розповіла Медж «ET Online». – Я просто хотіла познайомитися з іншою культурою, музикою, митцями, і це – феноменально».

Вона також поділилася, що саме сповільнює навчальний процес її двійнят Естер і Стелли:

«Нині вони ходять до школи в Лісабоні. І їм цікаво, чому всі завжди підходять до них і запитують: «Ваша мама – Мадонна?». Чому вони мають знати, хто ти така?».

Артистка пояснила: «Я маю на увазі, що чимало моїх дітей зростали, спостерігаючи за мною на концертах. Але є певні пісні, про які двійнята нічого не знають. Вони вперше почули «Holiday» місяць тому, і це їх розвеселило».

Але схоже, що старший брат Девід допоможе сестрам обрати напрямок руху. Його горда мати нещодавно виклала відео, на якому хлопчик завзято виконує з нею на своєму дні народження її хіт 1983 року.

«Він – палкий шанувальник, але не тільки мій. Він просто любить музику», – усміхнулася Мадонна.