Новини

Марк Ентоні та Джей Ло «стовідсоткрово зійшлися» і не збираються приховувати стосунки від публіки

21 сентября 2017

На пошуки нової жінки після розлучення з Шеннон де Лімою Маркові Ентоні знадобилося небагато часу. Незабаром після того, як він і венесуельська модель підтвердили розрив, з’явилася звістка, що виконавець повернувся до іншої колишньої – Дженніфер Лопес.

«Radar Online» стверджує, що Ентоні та Джей Ло нещодавно відродили свої стосунки й відтоді влаштували низку побачень. Кажуть, вони навіть приходили в гості одне до одного і проводили разом затишні години.

«Поки що вони не готові до публічності, але не думаю, що через це їх не назвеш парою. Вони стовідсотково зійшлися», – зазначено в таблоїді. Також у матеріалі йдеться, що пара дозволить громадськості дізнатися про їхні стосунки на Новий рік.

Ентоні й Лопес поставили крапку в шлюбі 2011 року. Чутки про їхнє примирення почали циркулювати кілька тижнів тому. Їх спричинив поцілунок на сцені «Latin Grammys». Новина про розлучення Марка з де Лімою виринула всього через кілька днів після події, а минулими вихідними вони зрештою підтвердили розлучення.

«Услід за тривалими роздумами ми обопільно та дружно вирішили припинити наш дворічний шлюб», – ідеться в їхньому оголошенні за 18 грудня.

Одначе те, що дві зірки нині стали одинаками, ще не значить, що вони знову зійшлися. Із надійного джерела ресурсу «Gossip Cop» стало відомо, що вся ця історія з возз’єднанням – обман, а виконавці – просто дружать, і ніякого публічного підтвердження стосунків під Новий рік не відбудеться.