Новини

Pink шпиталізували через шлунковий вірус

7 августа 2018

Минулого тижня у ЗМІ з’явилася інформація про те, що 38-річна співачка скасувала концерт, а сама, мовляв, відпочивала на пляжі. Тоді вона відхрестилася від того, що в такий спосіб вирішила просто розслабитися. 3-го серпня виконавиці «Just Like a Pill» довелося скасувати шоу в Сіднеї, Австралії, через респіраторне захворювання. Нині ж чергова недуга змусила знаменитість відмовитися від іншого концерту в межах її теперішнього туру. У Pink виникла проблема зі шлунком.

Промоутери гастролей зазначили в заяві, що зірку доправили через зневоднення та випустили з медзакладу в неділю. Це сталося на наступний день після одного з її дев’яти виступів у Сіднеї. А от шоу в понеділок артистці не дав здійснити шлунковий вірус. Вона провела в лікарні ніч, після чого продовжила одужання. Промоутери також пообіцяли повідомити шанувальникам свіжі відомості про подальші виступи, щойно такі відомості з’являться.

Найближчі концерти виконавиці запланували на сьогодні, а також на четвер, суботу та неділю.

Pink, справжнє ім’я котрої Аліша Бет Мур, оприлюднила емоційне звернення, яке пояснює її відсутність на сцені в п’ятницю. Висловитися її змусили дії мисливців за знімками.

«Можете думати що завгодно, це ваше право, але я ніколи в своєму житті нікого не використовувала, – наголосила співачка. – Я ніколи, трясця, не збиралася виявляти зневагу до людей, котрі важко працюють та втрачають гроші, щоб придбати квиток на мій виступ. Я роблю все в моїх силах, і ви можете вірити, або не вірити мені».