Новини

Погляньте, як дочка Каньє Веста читає реп на модному показі

3 марта 2020

Дочка Каньє Веста й Кім Кардашіан долучилася до тактового модного показу в столиці Франції вчора, 2-го березня. Переглянути відео з шестирічною Норс Вест, котра виконує речетатив, можна нижче.

Репер і модельєр улаштував показ свого бренду в межах Паризького тижня моди. Він запросив на сцену доньку, щоб та завершила захід.

Після того, як чадо виступило самостійно, батько приєднався до нього. Біт, під який читала Норс, узяли з треку «What I Do?» п’ятирічної реперки ZaZa.

Пізніше батьки ZaZa відреагували на це в інстаграмі:

«Ми пишаємося вашою творчістю та віримо в неї, і не важливо: дитина виступає чи доросла людина… Творчість заслуговує на повагу! Те, що Кім Кардашіан і Каньє Вест роблять зі своєю донькою… натхненні ZaZa і нашою сім’єю – це добре.

Ми не божеволіємо, але, будь ласка, спершу викажіть підтримку оригіналу! Ми захоплюємося Каньє Вестом і обожнюємо його подорож. Одначе не хочемо почуватися так, наче мандрівка нашої доньки у світ розваг притлумлена».

Кім Кардашіан відповіла на це. За словами останньої, Норс – «палка шанувальниця» ZaZa. Іще вона додала, що дитина «постійно» записується з Вестом у студії.

«Сьогоднішнє виконання Норс реміксу пісні ZaZa – це те, що вона попросила зробити в останню хвилину і цілковита несподіванка. Я не збиралася приписувати комусь чуже. Хочеться, щоб дівчата скоро зустрілися», – написала Кім.

До слова, минулого місяця як спеціальний гість на одній із недільних служб Каньє Веста співав Джастін Бібер.