Новини

Потрапити в кліп Charli XCX: виконавиця пропонує шанувальникам надсилати свої кадри

10 апреля 2020

Британська попзірка створює новий альбом удома. Першу ластівку з нього вона випустила цього тижня.

У твіті гітмейкерка «Boom Clap» закликала послідовників надсилати їй свої відео, які допоможуть їй створити кліп. Це, наприклад, кадри того, як вони гуляють по власних будинках, за чим спостерігають із віком, тримають сентиментальні предмети, танцюють або щось виконують, а також відео зі свійськими улюбленцями.

«Я бажаю підготувати кліп на «Forever», і мені потрібна допомога. Якщо бажаєте потрапити у відео, будь ласка, дотримуйтеся інструкцій у наведеному нижче документі й надсилайте кліпи на howimfeelingnowinbox@gmail.com», – написала Charli.

Вона також попросила шанувальників зняти себе за обіймами чи поцілунками з тими, з ким вони самоізолюються, а також ділися улюбленими записами з минулого, котрі вони зберігають на своїх телефонах.

При цьому знаменитість попросила зацікавлених дотримуватися певних суворих критеріїв під час знімання відео. Шанс стати частиною кліпу матимуть ролики, зняті в пейзажному або горизонтальному форматі, не довші тридцяти секунд. Іще ті, кого зняли, мають погодитися, що їх покажуть. Реченець для відправлення кадрів – неділя.

До задуму з кліпом артистка вирішила й альбом писати за рахунок фанів. Чарлі планує видати свіжий самоізоляційний диск із попередньою назвою «How I Feeling Now» 15-го травня.

Виконавці дедалі частіше вдаються до такої взаємодії з публікою. Раніше Ліам Пейн й Алессо запропонували шанувальникам допомогти їм із готуванням реміксу на нову пісню «Midnight».