Новини

Роббі Вільямс дражнить диско-альбомом

29 апреля 2020

Гітмейкер «Angels» зазначив, що надихнувся писати музику для вечірок для наступника свого диска «’The Heavy Entertainment Show» 2016 року та торішнього святкового лонґплея «The Christmas Present» після того, як послухав авдіо Кайлі Міноуґ «Your Disco Needs You».

Під час інстаграм лайву він мовив:

«Переглянувши список свіжих пісень із мого нового альбому маю сказати, що не знаю, коли він вийде. У ньому вельми відчувається диско».

Водночас є ще кілька похмурих пропозицій від артиста. В одній із композицій він співає про Айду Філд, із котрою виховує семирічну Тедді, п’ятирічного Чарлі, Коко, якій виповнилося двадцять місяців, а також тримісячного Бо. У пісні йдеться про те, як друга половина врятувала Роббі життя після битви з залежністю.

Колишній учасник Take Take, який тверезий уже 20 років, пояснив:

«Змінився, очистився: не можу дозволити своїй мамі бачити, як я в такий спосіб помираю. Топився в пляшках, зависав із моделями до того, як знайшов тебе. Раніше я ганявся за дамами, голими, пустими. Раніше я кайфував, це правда, але тепер я кайфую від тебе».

Тим часом, австралійська королева естради Кайлі нещодавно виявила, що вони з Вільямсом готують черговий дуетний твір.

Пара славно поєдналася для створення мегагіта «Kids» 2000 року, який представлений в альбомі виконавця «Sing When You’re Winning» і сьомому студійникові Міноуґ «Light Years».

Гітмейкерка «Spinning Around» раніше поділилася:

«У зародку є пісня з Роббі, яка так і не матеріалізувалася. Це чудово, можливо воно з’явиться в майбутньому. Мені це подобалося б, але поки не можу повідомляти назву треку».