Новини

Селена Ґомез і Джей Бальвін оприлюднили чуттєвий сингл «Can’t Get Enough»

1 марта 2019

Композиція з’явилася в мережі напередодні весни. Бальвін співає іспанською, Селена – англійською. «Мені постійно мало твого кохання, Дай мені більше. Люблю це, мені мало цього, так, – лунає вокал Ґомез.

У прес-релізі Tainy сказав про пісню: «Мене невимовно тішить поява цього треку та співпраця, а поготів, що його створення відбувалося легко й органічно. Пісня змусить людей почуватися добре».

Це вже не перший сумісний двомовний трек Селени після лікування психіки. Раніше виконавиця «Good for You» об’єдналася з Карді Бі, Ozuna і DJ Snake. Разом артисти записали танцювальний хіт «Taki Taki». Також вона долучилася до «Anxiety» Джулії Майклс, де розповіла про стан свого здоров’я.

Хоча Ґомез видала кілька спільний синглів, артистка за останній час не представила ще жодних сольних релізів. При цьому Селена нещодавно запевняла публіку, що повернеться до студії. В інстаграмі вона виклала відео зі звукозаписувальної кімнати, яке підписала: «Цей тиждень, наступний тиждень і кожен тиждень». Пост спонукав шанувальників спекулювати, що вона скоро видасть новий альбом.

«Це анонс альбому? Я не готовий до двох релізів поп-королеви в той самий рік»; «Наступна платівка Селени Ґомез прибуває. Мені це подобається», – зазначили послідовники знаменитості.