Новини

Селена Ґомез: «Соцмережі – це жахіття мого покоління»

16 мая 2019

Гітмейкерка «Come & Get It», яка якось була першою за кількістю послідовників в Інстаграмі (торік її обігнав знаменитий футболіст Кріштіану Роналду), розповіла про небезпеку соцмереж. Було це під час прес-конференції на Каннському кінофестивалі з нагоди виходу в прокат її нового фільму «Мертві не вмирають», у котрому виконавиця зіграла одержимої вайфаєм гіпстерки.

«Соцмережі – це дійсно жахіття мого покоління. Я розумію, що користування цими платформами – дивовижа, але мене лякає, коли помічаю, як юні дівчата та парубки насправді втрачають зв’язок із реальністю», – зазначила колишня королева фотохостингу.

Артистка додала: «Це дуже… не хочу видатися егоїстичною, але думаю, що це небезпечно. Гадаю, люди не завжди отримують правильну інформацію».

26-річна виконавиця й акторка, яка в минулому здійснювала тривалі перерви в користуванні соцмережами, пояснила, що коли вона розміщує світлини для своїх ста п’ятдесяти мільйонів інстаграм-послідовників, то уважно обирає все, чим ділиться.

«Я вдячна, що маю платформу. Я не роблю купу безглуздих знімків. Я бачу цих дівчат, які приходять на шанувальниці зустрічі зі мною. Вони спустошені, зазнають знущань і не мають власного голосу. Іноді я можу бути видатною. Я б обрала бути обережною й вряди-годи ставила б собі обмеження в користуванні цим», – мовила зірка.