Новини

Шанувальники кепкують із того, як Карді Бі кермує машиною в кліпі French Montana

27 сентября 2019

26-го вересня French Montana представив екранізацію пісні «Writing on the Wall». Увагу багатьох користувачів у ньому привернули шоферські навички Карді Бі, на які вони відреагували жартами.

French, Карді та Malone постають у музичному ролику такими собі Гуліверами із «Подорожі до Ліліпутії». Вони то гуляють над хмарочосами, то їздять на байках. Але частина кліпу, про яку найбільше говорять люди, – це коли Карді їздить по місту в автомобілі. Зважаючи на те, наскільки насправді вона погана кермувальниця транспортного засобу, люди, безперечно, вважають цю сцену смішною.

«Гра Карді настільки вдала, наче вона справді може кермувати!»; «Коли Карді кермує, я кажу собі: нині кожен знає, що вона не вміє кермувати»; «Сестро, ти що, кермуєш зараз. Оце смішно!» – видніється серед дописів.

Пісня «Writing on the Wall» буде включена до майбутнього диска French’а, який зватиметься «Montana». Платівка чекатиме на покупців з 9-го листопада.

Про диск репер ранігше сказав таке:

«Я настільки схвильований, що вдалося залучили до створення цього альбому стількох правильних людей, які послугували доброю опорою та допомогли мені створити настільки добру музику, наскільки я тільки міг».

Іще артист додав:

«Я насправді ніколи раніше ніде не сидів і не робив альбом. Я завжди був скрізь, у різних студіях, різних містах, і тепер я можу залишатися в одній студії і займатися музикою. Це буде небезпечно. Це буде вельми небезпечно».

Кепкувань, до речі, нещодавно зазнала й колега Карді Бі Нікі Мінаж.