Новини

Сіарі з чоловіком було важко стримуватися від дошлюбного інтиму

14 марта 2019

Сіара та Рассел Вілсон на першому побаченні пообіцяли одне одному стримуватися від плотських утіх, поки не одружаться. Виконавиця пісні «Goodies», яка розпочала стосунки з гравцем в американський футбол із дитиною від попередніх стосунків, пригадала непростий період. За словами співачки, їм тоді знадобилася міцна віра.

«Ми обоє розуміли. Бувало, що в наших думках горіли лампочки… але ми чимало молилися. Це було важко. Кажу чесно», – розповіла 33-річна виконавиця журналу «InStyle».

Нині 30-річний Вілсон публічно повідомив про стриманість незабаром після того, як 2015-го почав зустрічатися з Сіарою. Під час онлайн-інтерв’ю він розповів пастору Майлсові Макферсону: «Я познайомився з дівчиною, котру звуть Сіарою. Вона – найчарівніша у світі жінка. Найдобріша та найпривабливіша людина. Я знав, що Бог привів мене в її життя, щоб благословити її та її благословити мене, і благословити стількох людей тим, що має вона, і що маю я. Ніхто не досконалий, але він помазав нас на те, щоб здійснити щось дивовивжне, щось особливе».

Знаменитості побралися 2016-го в Пекфортонському замоку, що в внглійському місті Чешир. Наступного року народилася їхня донька Сієнна Прінцесс.

Сіара, яка також має чотирирічного сина Ф’юче Загіра від колишнього обранця Future, розповіла для журналу, що мріє про велику сім’ю:

«Я хочу мати стільки дітей, скільки зможу. Мої діти підтримують мою молодість. Вони спонукають мене бути рухливою. Вони мотивують. Вони просто наповнюють усе змістом».

Сіара часто ознайомлює шанувальників у соцмережах зі своїм сімейним життям. Нещодавно, наприклад, підписники мали нагоду спостерігати за тим, як сім’я насолоджувалася танцями та сніданком на борту яхти.

Бувало й таке, що користувачі вчили зірку бути матір’ю.