Новини

Снуп Доґґ представив мальований кліп на пісню «Neva Left»

21 сентября 2017

Снуп Доґґ відзначив друге десятиліття своєї гіп-гоп-кар’єри виданням у травні альбому «Neva Left». Нині репер знову нагадав про проект. Він представив мультяшний ролик на заголовкову пісню платівки.

На створення колоритного відео, схоже, надихнув анімаційний ситком для дорослих «Гетто» (в оригіналі – «The Boondocks»). У кліпі персонаж, що схожий на Снупа Доґґа, перебуває в підземному світі, сповненому насильства.

 

Музичний ролик слідує за екранізаціями пісень із альбому «Lavender», «Promise You This», «Legend», «Super Crip», «Revolution» і «Moment I Feared».

У музичних чартах альбом показав себе не на найвищому рівні. Правда, важко заперечувати факт, що це – шедевр. Шістнадцять треків стали поєднанням старої та нової шкіл гіп-гопу. До їхнього запису долучилися Віз Халіфа, Redman, Чарлі Вілсон, KRS-One й інші.

Раніше Снуп Доґґ описав «Neva Left» як «еволюцію Доґґа». «Упродовж років я долучався до багатьох різних проектів, але музика завжди залишалася в центрі уваги. Цей альбом відображає всі віхи моєї кар’єри. Я в захваті від того, що ви почуєте цей новий проект», – зазначив артист.

Також він поділився: «Що я хотів зробити в цьому проекті, і це було спонтанним рішенням, – підготувати запис, який відображатиме всі фази творчості Снупа Доґґа за останні двадцять п’ять років. Я просто відчув, що хочу видати музику, як репрезентуватиме покоління гіп-гопу, із якого я вийшов, і просто повідомить людям, що я все ще тут і все ще роблю те, що роблю».