Новини

Тейлор Свіфт під тиском захисників тварин скасувала виступ на Кубку Мельбурна в Австралії

23 сентября 2019

Тейлор Свіфт відмовилася від запланованого виступу на одному з провідних кінних змагань в Австралії під тиском активістів, що відстоюють права тварин.

Співачка мала виконати два треки зі свого нового альбому «Lover» на Кубку Мельбурна 5-го листопада.

«Я не можу дочекатися прибуття в Мельбурн, і я не можу дочекатися приходу на «Кубок Мельбурна». Я чимало чула про ці перегони», – розповіла раніше Свіфт.

Одначе Коаліція із захисту скакунів розпочала кампанію з проханням Свіфт сказати «ні» спортивній події.

Тим часом Ніл Вілсон, виконавчий директор «Victoria Racing Club», сказав про запланований виступ Тейлор:

«Уявіть, що ви можете приїхати до Флемінгтона й спостерігати не тільки за гонкою, яка затамовує подих нації, а й побачити виступ одного з найвидатніших, якщо не найвидатнішого, артиста у світі, за ціною звичайного вхідного квитка – це неймовірно».

Та, схоже, виконавиця дослухалася до побажань захисників тварин, які їй до цього дорікали за «любов до грошей». Співачка скасувала свою появу на події, що організатори пояснили «змінами в плануванні».

На початку цього тижня також повідомляли, що Свіфт намагалася позватися до суду проти одного з гігантів комп’ютерних технологій через чат-бота, який опублікував у мережі серію расистських повідомлень.

У новій біографії Бред Сміт зазначив, що адвокати співачки кинули виклик корпорації 2016 року. Свіфт була розлючений чат-ботом під назвою «Tay», який був розроблений для «взаємодії з віковою групою від вісімнадцяти до двадцяти чотирьох, оскільки його назва була схожа на її ім’я».