Новини

The Weeknd представив ще один кліп із галюцинаціями «Until I Bleed Out»

8 апреля 2020

The Weeknd у новому музичному ролику «Until I Bleed Out», видко, утратив контроль над своєю тверезістю. Через кілька тижнів після прем’єри четвертого студійника «After Hours» гітмейкер «Starboy» потішив фанів візуальним супроводом заключного треку з альбому, у котрому він хмеліє та бачить галюцинації.

В оприлюдненому у вівторок 7-го квітня трихвилинному ролику свідомість 30-річного канадця, схоже, затуманюється, тим часом по його обличчю струменіє кров.

«Я не можу рухатись, я настільки паралізований, я настільки паралізований, я не можу пояснити, чому я нажаханий, я настільки нажаханий», – співає він.

Раптово сцена змінюється: колишній обранець моделі Белли Гадід опиняється на вечірці, простір котрої сповнений конфетті.

Поки люди навколо веселяться, The Weeknd падає додолу, а танцювальний майданчик починає вертітися.

«Я хочу вирізати тебе з моїх мрій. Доки я кровоточу, доки я кровоточу, я хочу вирізати тебе з розуму, доки я кровоточу, доки я кровоточу», – лунає вокал The Weeknd’а.

Майже в кінці кліпу від режисера Антона Таммі артист, справжнє ім’я котрого Абель Макконен Тесфає, спотикається на виході з вечірки й опиняється в якому котловані, здається, припорошеному снігом.

«Я постійно кажу собі, що мені це не потрібно, я постійно кажу собі, що мені це більше не потрібно, більше не потрібно», – підсумовує він послання пісні.

Так само, як і в попередніх кліпах на композиції «Blinding Lights», «Heartless» і «In Your Eyes», у цій екранізації артист убраний у червоний костюм. У нього досі перебитий ніс і поранене обличчя.

Із альбомом «After Hours» співак досягнув найпотужнішого тижня продажів серед усіх дисків 2020-го року. Платівка дебютувала в чарті «Billboard 200» із показником у чотириста сорок чотири тисячі еквівалентів альбомів, і це тільки в США за перші сім днів. Наступного тижня вона продовжила домінувати в гіт-параді, сягнувши ще ста тридцяти восьми тисяч еквівалентів.