Новини

The Weeknd визнав у новому синглі, що він «безсердечний»

27 ноября 2019

The Weeknd офіційно розпочав новий розділ виданням нового синглу. Після соцмережевого посту, яким він підтвердив дату релізу, канадський артист, як й обіцяв, представив «Heartless» у вівторок 26-го листопада.

На відміну від пісень із останнього мінідиска «My Dear Melancholy», його нова композиція має оптимістичнішу мелодію та більш гіп-гоповий настрій.

У трекові виконавець розповідає про безрезультатні намагання бути ліпшою людиною, оскільки він усвідомлює, що безсердечний:

«Я повернувся на свій шлях, бо я безсердечний. Усі ці гроші і цей біль зробили мене безсердечним. Кажу: я безсердечний. Намагався бути кращою людиною, але я безсердечний».

The Weeknd почав дражнити виданням свіжого репертуару на початку цього тижня, написавши під своїми обліківками в соцмережах, що «осінь починається вже завтра». Потім він повідомив:

«Сьогодні вночі ми розпочинаємо психотичний розділ, від якого тане мозок, поїхали».

Окрім «Heartless» у співака з’явилася ще одна нова пісня під назвою «Blinding Lights». Шанувальники також дізналися про реєстрацію авдіотвору під назвою «Like Selena». Назва спонукала шанувальників думати, що в пісні йтиметься про колишню дівчину виконавця Селену Ґомез.

Поки невідомо, чи будуть «Like Selena», «Heartless» і «Blining Lights» включені до майбутнього четвертого студійного альбому The Weeknd’а. Переможець «Греммі» працює над альбомом з минулого року.

Окрім підготовки диска, The Weeknd чекає на прем’єру свого фільму «Неограновані коштовності», прокат котрого почнеться в грудні. Стрічка стане акторським дебютом артиста. У ній The Weeknd знявся з Адамом Сендлером.