Новини

З нагоди шістнадцятої річниці «8-ї милі» Емінем виклав стару світлину

13 ноября 2018

Емінем опублікував старий знімок зі знімального майданчика стрічки «8 миля», яку представили в кінотеатрах шістнадцять років тому. На зображенні видніється втілений ним персонаж Джиммі, який називав себе B-Rabbit’ом. «B-Rabbit у домі. Шістнадцять років тому. 8 миля», – підписав світлину виконавець.

Сюжет стрічки ґрунтується на житті Емінема. Його герой старається заявити про себе в індустрії, де домінують афроамериканські репери.

Фільм здобув як критичну, так і комерційну славу. При чому це була дебютна роль Маршалла Метерса (справжнє ім’я Емінема) на великому екрані. Наприклад, Джон Паверс із «LA Weekly» написав: «Емінем грає Rabbit’а переконливо, яскраво та виразно».

2003-го року реперові вручили Оскар за найкращу оригінальну пісню. Ідеться про саундтрек до «8-ї милі» «Lose Yourself». Повідомляли, що Маршалл геть не вірив у те, що йому дістанеться нагорода, тож проґавив церемонію.

Цього місяця виконавець представив новий реп-фільм під назвою «Bodied». Він забронював усі місця в детройтському кінотеатрі, щоб фани могли безкоштовно переглянути фільм.

Іще раніше згадували про можливу співпрацю Емінема зі Снупом Доґґом.