Новини

Тейлор Свіфт пожертвувала значну суму на лікування юної шанувальниці

6 сентября 2019

16-річна Трініті Фостер та її сім’я створили сторінку в мережі, де попросили фінансової допомоги, щоб сплатити медичні рахунки дівчини. Остання лікується від остеосаркоми в легенях.

«Мені поставили живильну трубку, оскільки я не могла харчуватися. Мені дуже важко, і моя страховка не покриває все, що мені потрібно. Це дуже важкий час для мене та моєї родини, і якщо у вас є можливість здійснити будь-які пожертви, буду вельми вдячною», – ідеться в публікації хворої.

Тейлор Свіфт пожертвувала десять тисяч доларів. Вона також адресувала шанувальниці слова:

«Я бачила знімки з вечірки, яку ти влаштувала в палаті з нагоди видання альбому, і хотіла виказати тобі подяку за цю милість і підтримку! Сподіваюся тебе обійняти незабаром, а поки хочу надіслати тобі це та всю свою любов. Твоя подруга, Тейлор».

Битва за здоров’я Трініті перегукується з сімейною ситуацією Тейлор, мати котрої Андреа вдруге бореться з раком.

29-річна співачка навіть написала про хворобу неньки пісню під назвою «Скоро тобі стане ліпше» (в оригіналі – «Soon You’ll Get Better») для нового альбому «Lover».

Про композицію зірка розповіла:

«Ми з сім’єю вирішили додати цю пісню в альбом. Я вельми пишаюся нею, але це направду важко. Я не можу її співати. Це емоційно важко – мати справу з цією піснею».

А раніше виконавиця переказала значну суму на освіту ще однієї шанувальниці.

Щодо інших новин, пов’язаних із Тейлор, то нещодавно затримали чоловіка, який заліз до помешкання зірки роззутим.